Gewiss

Gewiss

Istoria Gewiss

    Intuiția care începe aventura noastră este utilizarea tehnopolimerilor în inginerie electrică a instalațiilor: o aplicație revoluționară care ne proiectează imediat printre protagoniștii ingineriei electrice.

Istoria noastră este o lungă călătorie antreprenorială care provine dintr-o idee strălucitoare de produs și care este încă hrănită astăzi cu capacitatea de a ne imagina viitorul. Am fondat compania valorificând conceptul de dezvoltare ca un management constant, implicând oamenii într-un proiect care vede pe toată lumea implicată responsabil în a face totul, în orice moment, în cel mai bun mod de a alimenta – împreună, ca protagoniști – energia către noi orizonturi luminante.
Odată cu lansarea pe piață a seriei civile, culoarea din lumina reflectoarelor este introdusă pentru prima dată ca element tehnic, devine un element de mobilier. O intuiție strălucitoare care ne conduce să dezvoltăm în continuare oferta ca soluție globală pentru instalații civile, terțiare și industriale.Evoluția catalogului nostru este orientată spre dezvoltarea de soluții durabile pentru iluminat stradal, urban și industrial. În același timp, continuăm să consolidăm oferta de domotică cu dezvoltarea de tehnologii pentru controlul caselor.

Calitate și mediu

Gewiss a urmărit întotdeauna viitorul pentru impulsul și energia necesară pentru a-și desfășura proiectele de dezvoltare și cercetare. Privind mai departe, a crezut în investiții în resurse și tehnologii umane, în structuri imobiliare și logistice pentru a fi gata să facă față unor noi provocări, spre noi orizonturi.
Pentru a-și demonstra angajamentul constant, Gewiss SpA a implementat și menține pe site-urile sale un sistem de management al calității în conformitate cu standardul internațional UNI EN ISO 9001. Grupul Gewiss este de asemenea puternic angajat să obțină și să actualizeze certificarea de calitate conforme cu acest standard internațional.

Certificarea calității

Angajamentul față de mediu a determinat Gewiss să îmbunătățească standardele de calitate ale activităților sale industriale din Italia, aderând voluntar la Sistemul de management de mediu, în conformitate cu standardul internațional UNI EN ISO 14001 și să dezvolte produse eco-durabile, cu o atenție deosebită la economisirea de energie.

Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-36 din 9623

Setați descendent
pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-36 din 9623

Setați descendent
pe pagină