Ce prize & intrerupatoare alegem

Ca aspect de design interior, prizele si intrerupatoarele sunt adesea trecute cu vederea. Functia, stilul si forma ar trebui sa joace un rol important in decizia pe care o iei in legatura cu prizele si intrerupatoarele.

In general, cand alegem prize si intrerupatoare, trebuie sa ne asiguram ca acestea arata bine si ca isi fac treaba.

Avand in vedere ca nu se discuta foarte mult despre importanta alegerii prizelor si a intrerupatoarelor, dorim sa te ajutam sa alegi un model/modele cat mai potrivite pentru tine. Tocmai de aceea, vom discuta despre principalele aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand alegi intrerupatoare si prize si pe baza acestora iti vom sugera cateva produse care se incadreaza.

Functionalitatea prizei si a intrerupatorului

Functionalitatea si accesabilitatea trebuie luate in considerare in momentul in care iti alegi prize si intrerupatoare. In aceasta lume moderna, exista destul de multe cereri in ceea ce priveste tehnologia si modul in care aceasta este amplasata in locatii adecvate si convenabile in casa.

E foarte important sa te gandesti care sunt locurile in care te vei relaxa, astfel incat sa-ti poti pune telefonul sau tableta la incarcat. De asemenea, e important sa stii unde lucrezi, pentru a avea o priza la indemana pentru a-ti incarca laptopul.

Nu este bine sa ai o priza pentru incarcare USB daca este intr-o locatie in care nu poti pune dispozitivele electronice.

In momentul in care plasezi prizele si comutatoarele, trebuie sa fii atent la echilbru. Asadar, vizeaza sa plasezi prizele la distanta egala de punctele de referinta vizuale, cum ar fi colturile.

Sugestiile noastre:

Daca vrei sa arunci o privire de ansamblu la prize si intrerupatoare, noi iti recomandam gama Gewiss Chorus.

Ca intrerupatoar s-ar putea sa te intereseze produse precum:

Gewiss Chorus Intrerupator 1M 1P 16Ax Alb  

intrerupator alb gewiss pentru iluminat interior

Gewiss Chorus Intrerupator 1M 1P 16Ax Loc Alb

iluminat interior - intrerupator gama gewiss

Gewiss Chorus Priza Schuko 2M 2P plus E 16A Cu Capac Alba

priza pentru casa din gama gewiss chorus

Gewiss Chorus 3Xpriza 2P plus E 16A P17-11 D-Am It Wh

priza din gama gewiss chorus cu 3 intrari

Functionalitatea intrerupatorului de lumina

Stim cu totii ca exista o multime de tipuri diferite de intrerupatoare de lumina din care poti alege. In momentul in care planifici proiectul, gandeste-te la tipul de iluminat necesar in fiecare camera.

Dacă este necesara o variatie a luminozitatii, in functie de ora zilei si de sarcina care urmeaza sa fie realizata, atunci intrerupatoarele cu dimmer pot fi o alegere inteligenta.

Daca utilizezi corpuri de iluminat cu becuri LED, totusi, asigura-te ca becurile pot fi reduse si ca intrerupatorul dimmer este compatibil cu LED-urile.

Cea mai buna optiune este un comutator cu variatie de intarziere, deoarece este compatibil cu majoritatea tipurilor de becuri si functioneaza deosebit de bine cu LED-urile care economisesc energie.

Daca intr-o camera exista mai multe puncte de acces, ia in considerare optiunea de a pune intrerupatoare de lumina in ambele puncte pentru a evita sa mergi printr-o camera intunecata.

Sugestiile noastre de intrerupatoare:  

Gewiss Chorus Intrerupator Cap Scara 2M 1P 16Ax Sig Ivory

intrerupator cap scara din gama gewiss chorus pentru iluminat interior

Gewiss Chorus Intrerupator 1M 2P 25Ax Heavy Duty Alb

intrerupator gewiss chorus pentru iluminatul interior al caselor

Potrivirea finisajului

Finisajul prizei si intrerupatoarelor poate completa sau distruge stilul general al camerei. Asigura-te ca selectezi un finisaj adecvat nu numai pentru stilul camerei (modern, traditional, vintage etc.), dar si pentru celelalte accesorii.

Pentru bucatariile moderne, cu electrocasnice negre, intrerupatoarele negre ar putea fi alegerea ideala, pentru ca vor crea un aspect elegant.

Sugestii: 

Gewiss Chorus Intrerupator 2M 1P 16Ax Black

intrerupator negru gama gewiss chorus

Gewiss Chorus Dublu Intrerupator Cap Scara 2M 1P 16Ax R-W-B

intrerupator negru scara din gama gewiss chorus