Coș de cumpărături

Blog

 1. Sfaturi pentru iluminat exterior eficient
  01
  Jan

  Sfaturi pentru iluminat exterior eficient

  Vara se apropie, iar pentru cei care au curte este foarte important timpul pe care-l petrec in aer liber, in curtea si gradina lor. Si… totusi, nu ti-ai prevazut curtea si gradina cu corpuri iluminat exterior. Ce ne facem?

  Nu lasa distractia sa se opreasca odata ce soarele se stinge doar pentru ca iluminatul exterior este inexistent sau ineficient.

  Nu toate corpurile de iluminat exterior sunt create la fel, unele inseamna mai mult decat o simpla lumina pe peretele exterior casei sau niste beculete agate de sfoara si atarnate in gradina.

  Pentru a asigura ambianta in curtea si gradina ta este important ce tipuri de corpuri de iluminat alegi. Tocmai de aceea, noi ti-am pregatit un articol cu niste sfaturi care sa te ajute sa al

  Read more
 2. Iluminat interior - simplificat
  01
  Jan

  Iluminat interior - simplificat

  Iluminarea potrivita are un impact extraordinar de mare asupra starii tale de spirit si te poate face mai relaxat si mai productiv.

  Orice designer cu experienta va spune ca iluminatul este un ingredient esential atunci cand decorezi o camera - lucru pe care multi oameni nu-l iau in considerare.

  Daca esti tentat sa petreci mai mult timp alegand mobilierul sau sa te incurci in tapete, nu uita ca lumina poate transforma complet un spatiu interior - nu doar prin iluminarea colturilor intunecoase, ci si prin impactul pe care-l are asupra emotiilor oamenilor ce patrund in camera respectiva.

  Lumina are un impact puternic. Lumina poate ridica moralul unei persoane, poate inspira productivitatea si ne poate ajuta sa fim mai motivati. Acasa, lumina incurajeaza lucrurile marunte - rutinele noastre de dimineata sau momentele pe care le petrecem cu prietenii.

  Iata cateva sfaturi pentru creare unui spatiu bine luminat:

  Iluminat interior - mai multe surse d

  Read more
 3. Importanta iluminarii exterioare pentru casa ta
  01
  Jan

  Importanta iluminarii exterioare pentru casa ta

  Exista o multime de motive pentru care este o idee buna sa adaugi iluminare exterioara in afara casei tale si in curte. Chiar daca optezi pentru iluminare exterioara doar pentru design, trebuie sa stii ca exista, de fapt, mult mai multe beneficii, la care poate nici nu te-ai gandit. 

   

  Care este scopul iluminarii exterioare?

   

  Scopul pentru care iluminam casa in exterior difera de la persoana la persoana. In general, este vorba de cresterea eficientei activitatilor umane pe timp de noapte si de a face  transportul, constructia, infrumusetarea orasului etc. în zonele exterioare sigure si confortabile.

   

  Iluminat exterior - important sau nu?

   

  Vremea calda si zilele mai lungi se apropie rapid. Aceasta schimbare de sezon vine cu o multime de activitati ce pot fi facute in aer liber. Nevoia de iluminare exterioara adecvata dev

  Read more
 4. Este iluminatul interior important?
  01
  Jan

  Este iluminatul interior important?

  Primul scenariu: Intri intr-o camera scaldata intr-o lumina confortabila si incepi sa te simti, rapid, in largul tau. Al doilea scenariu: Intri in aceeasi camera, dar de data asta te loveste o lumina fluorescenta, dura. Parca nu te simti la fel de confortabil in al doilea scenariu, nu? De ce? Ei bine, in 2014, specialistii ca intensitatea luminii afecteaza emotiile. Acest lucru inseamna ca o camera intens iluminata poate avea atat efecte pozitive, cat si efecte negative asupra emotiilor oamenilor care-i trec pragul.

  Specialistii au facut realizat un studiu despre iluminarea exterioara. Acest studiu a constant in sase experimente in care a fost analizata legatura dintre emotie si luminozitatea mediului. Sentimentul de confort a crescut in momentul in care participantii au fost expusi la lumini puternice, cu nuante de rosu. Senzatia de neliniste si de inconfort  a crescut in momentul in care participantii au fost expusi la lumina predominant alba.

  Cu cat

  Read more